Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky v družstvu č. 5

21. 7. 2021
Dále bychom vás rádi informovali o několika úkolech, které jsme vyřešili či momentálně řešíme:
  1. Na přelom srpna a září chystáme opravu plynové soustavy. Větší opravy budou probíhat v suterénu domu, drobné pak na chodbách. Podrobnější informace vám včas zašleme.
  2. Aktuálně probíhá oprava střechy a půdních prostor. Nechali jsme vyměnit některé poklopy v rámci vstupů na půdu a řešit budeme ještě opravu/výměnu žebříků. Co se týče střechy, opravuje se těsnění mezi střechou a komínem, zakrývají se nepoužívané průduchy a vyspravuje se izolační fólie pod taškami.
  3. Výběrové řízení na rekonstrukci stoupacího potrubí je uzavřené. Všechny cenové nabídky vám zašleme před čl. schůzí, která se uskuteční na začátku září. V rámci řízení jsme nechali provést i video-inspekci, se kterou vás též na schůzi seznámíme.
  4. Dále jednáme s městem o instalaci veřejného osvětlení podél domu, jelikož chodník je nedostatečně (vůbec) osvětlen. Do schůze nám město snad poskytne bližší informace o realizaci.
Všechny další úkoly, které jsme splnili či plníme, vám sdělíme na zmíněné schůzi, která se uskuteční 7. 9. Pozvánku, prezentaci s podklady a všechny další informace vám ale ještě zašleme v samostatném e-mailu.
 
Pokud budete mít nějaké otázky, určitě se na nás obraťte. Přejeme vám hezký zbytek léta.
 
představenstvo BD